lauantai 6. heinäkuuta 2013

Torstai 4.7. Kotimatka (129km)

129km
Laivan oli määrä olla satamassa klo7:00 ja olimme laittaneet herätyksen klo6:00 jotta ehtisimme aamupesulle sekä -palalle ennen kuin pääsisimme ottamaan loppukirin kotiin.
Nukuin älyttömän huonosti sen jälkeen kun ensimmäisen kerran heräsin joskus klo3. Aamulla silmissä oli unihiekkaa ja niitä karhisti ikävästi, ikään kuin olisin hitsannut koko yön. Toisaalta oma peti kutsuu tänään joten en viitsinyt masentua moisesta.
Olimme hyvissä ajoin autokannella pakkailemassa varusteita pyöriimme ja pääsimme taas kätevästi lähes ensimmäisten joukossa ulos laivasta ja ulos satamasta.

Ajoimme suorinta reittia ykköstielle joka johtaa näppärästi pois Turun kirkonkyliltä ja Kaarinan nurkilta siirryimme vanhalle Turuntielle (110). Tätä sitten ajelimme aina Saloon jossa janoisinta pyörää piti vielä viimeisen kerran ruokkia, minun sekä navigaattorimiehen seuratessa Yamahan tankkausta sivummalta. Tässä kohtaa 5 hengen matkamotoristiryhmä lähti liikkelle samaiselta huoltoasemalta ja suunta heillä näytti olevan sama kuin meillä. Myöhemmin saimme tämän ryhmän kiinni ja tuntui varsin mukavalta ajella suht isossa ryhmässä näin torstaiaamutuimaan. Letkamme katkesi oikeastaan samantien kun saavutimme edellä ajaneen ryhmän, he kaasuttelivat jonkun rekan ohi meidän tyytyessä tämän häppäsvärkin peesiin koska aikomuksemme oli kääntyä hetikohta pois Turuntieltä, kohti Sammattia ja Lohjaa.
Kello oli n. 9 aamulla kun karautin pyöräni kotipihaan, matkakumppaneideni saattaessa minut kotiovelle asti, samalla vaihtaen reissun viimeiset sanaset sekä riistiin annetut vara-avaimet palauteltiin oikeille omistajille.
Näin retki oli saapunut päätökseensä, ainakin ajamisen osalta

Ja erinomainen saavutus myös sinulta jos tänne asti olet jaksanut lukea...100 pinnaa ja papukaijamerkki!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa jutustelua samoilta alueilta, joilla aikoinaan tuli perheen kanssa Laada-autolla kurvailtua. terv. nimim:Taavi Jyväskylästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista vaan positiivisesta kommentistasi!
      Eipä tuo Norja kulkinetta katso, jotta siitä voi'p nauttia.-)

      Poista